StartAdmin - Weboldal készítés
2023. október 03., Kedd - Helga      

Presztízs csomag


A StartAdmin program nem csak a néhány lapból álló, előre elkészített grafikai megjelenésű oldalak működtetésére alkalmas. Kérésére teljesen egyedi külsővel ruházhatja fel oldalát, vagy akár egyedi modulok fejlesztését is kérheti.

Hogy miért éri meg mégis inkább előfizetni a StartAdmin programra, mint megbízni egy másik céget saját tulajdonú weboldal fejlesztésére?

A StartAdmin teljeskörű szolgáltatást nyújt. Önnek nem kell külön foglalkoznia a domain regisztrációval, a megfelelő tárhely kiválasztásával, szerver üzemeltetéssel és nem kell állandóan új webfejlesztőt, grafikust keresnie.
Nálunk minden egy helyen elérhető.

Igénybeveheti a StartAdmin kezelőfelületét, amelyet sok év tapasztalatával alapoztunk és a több száz felhasználótól érkező visszajelzések alapján folyamatosan az aktuális trendekhez, elvárásokhoz igazítunk.

Szolgáltatásunkat azon cégek számára ajánljuk, akik teljesen egyedi megjelenésben, funkciókban gondolkodnak és azért minket bíznak meg mert számukra mindinkább a szolgáltatás korrekt minősége a fontos mint az, hogy saját tulajdonú weboldaluk legyen.

A csomag költségei


Havi díja: 5.000 Forint + ÁFA*
Az előfizetés induló költsége egyszeri 50.000 Forint + ÁFA*

A végleges árkalkulációt a megbeszélések folyamán elkészülő specifikáció alapján adjuk. Az fejlesztés költségeit leginkább a kérések mennyisége és minősége határozza meg.

A havidíjat az oldal látogatottsága és tárhelyigénye befolyásolhatja, amelyre szintén előre elkészített kalkulációt adunk.


*Egyedi esetekben a feltüntetett árak ettől eltérhetnek. A csomag igénybevétele az egyedi igényekre való tekintettel mindig egyedi árazásúak.