Weboldal készítés
Hasznos
Ők már kedvelnek minket

Elérhetőségeink
Postacím
H-1031 Budapest, Vitorla utca 11.

Net
info@startadmin.com
www.startadmin.hu

Biztonsági partnerünk:
Webáruházkészítés


Valid XHTML 1.0 Transitional

StartAdmin - Weboldal készítés
2023. november 29., Szerda - Taksony      

Letöltések

Az alábbiakban olyan ingyenes programokat talál, amelyeket kisvállalkozások legálisan, díjmentesen használhatnak (kérjük minden esetben tájékozódjon a felhasználás feltételeiről a gyártók honlapján)

Távsegítség

Kattintson a linkre és telepítse fel a letöltött programot, majd hívja ügyfélszolgálatunkat: (+36-1) 550 00 65http://teamviewer.com


OpenOffice - ingyenes szövegszerkesztő

A Microsoft Office csomagjában kínált Word, Excel, Power Point és Acces alkalmazásokkal a legtöbb esetben egyenértékű, azokkal nagymértékben kompatibilis programcsomag.
Teljesen ingyenes, tetszőleges célra felhasználható, legyen az magánfelhasználás, oktatásban, kormányzatnál, közigazgatásban felhasználás vagy üzleti célú felhasználás - ezenfelül szabadon terjeszthető, pl. családtagoknak, barátoknak, diákoknak, alkalmazottaknak - teljes körű irodai szoftvercsomag.

Verzió: [Magyar nyelvű]
http://hu.openoffice.org/


Photoscape - ingyenes sokoldalú képszerkesztő

A Photoscape szoftver automatikus nyelvfelismeréssel rendelkezik, magyar nyelven telepíthető és használható. A program fő erénye feladata a képek javítása, szerkesztése amihez megfelelő eszköztárral rendelkezik. Ha valaki sok képet akar javítani, a kötegelt szerkesztője megoldást jelenthet számára. Képes képek betördelésére, egyesítésére, kollázsok, animációk készítésére. A képek kezelése nézegetése csak alapszintű. Digitális gépeknél fontos tény, hogy képes a RAW képek konvertálására. Plusz még egy pár kisebb funkció.

Verzió: [Magyar nyelvű]
http://www.photoscape.org/

Mozilla Firefox - ingyenes biztonságos böngésző

Mozilla Firefox 3 biztonságos, felhasználóbarát böngésző. Kiváló alternatívája az operációs rendszerekre gyárilag telepített böngészőknek.
A StartAdmin adminisztrációs kezelőfelületek vannak olyan funkciói, amelyek csak Firefox-ban elérhetők.

Verzió: [Magyar nyelvű]
http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/Google chrome böngésző

A Google Chrome villámsebesen futtatja a weboldalakat és az alkalmazásokat. Feltörekvő böngészőről van szó. A Google-tól megszokott módon, puritán kezelőfelület, kevés, de jól működő funkció.
Sajnos, mivel nem támogat bizonyos funkciókat, a StartAdmin kezelőfelülete nem 100%-os.

Verzió: [Magyar nyelvű]
http://www.google.com/chrome/Mozilla Thunderbird - ingyenes biztonságos levelező

Azoknak akik jobban szeretik a gépre telepített levelezőket, mint a webes felületeket.
A Mozilla támogatja a Thunderbird elismert biztonsági és titkosítási törekvéseit, amely biztosítja a felhasználók kommunikációjának és személyazonosságának védelmét. A Thunderbird a felhasználók személyiségi jogainak védelme érdekében automatikusan blokkolja az e-mailekben lévő képek automatikus letöltését. A Mozilla frissítette a Thunderbird népszerű levélszemét-kezelését, hogy távol tartsa felhasználóit a kéretlen levelektől. A levélszemétszűrő minden beérkező levelet megvizsgál. Frissítőrendszere rendszeresen ellenőrzi, hogy a legfrissebb verziót használja-e és figyelmezteti a biztonsági frissítések megjelenéséről.

Verzió: [Magyar nyelvű]
http://www.mozillamessaging.com/hu/thunderbird/


Adobe Reader - ingyenes PDF olvasó

Az ingyenes Adobe Reader PDF formátumú dokumentumok olvasását és kinyomtatását teszi lehetővé, nélkülözhetetlen mind az irodában, mind otthon. A program telepítés után képes arra, hogy a böngészőbe beépítve nyíljon meg, így internetezés közben gyorsabban elolvashatja a pdf dokumentumokat.

Verzió: [Magyar nyelvű]
http://get.adobe.com/reader/otherversions/Segítség a letöltéshez
  • Select an operating system - Válassza ki a megfelelő windows verziót
  • Select a language - Válassza ki a "Hungarian" nyelvet


Internet Explorer - Mindig frissítse!

Ha Önnek Internet Explorer 6., vagy Internet Explorer 7. verziójú böngészője van, szinte biztos, hogy gépe védtelen az internetes támadások ellen.
Frissítse mindig elavult programjait!

Verzió: [Magyar nyelvű]
http://www.microsoft.com/hun/upgrade/

Hogyan tudja ellenőrizni böngészője verzióját?

Kattintson az Internet Explorerben a "Súgó" menüre, majd "Az Internet Explorer névjegye" menüpontra. Olvassa el a megjelenő adatlapot, valószínűleg az első sor a Verziószám. Ha ez kisebb, mint 8.x, akkor mindenképpen frissítsen!
Ha böngészője 6.x verziójú, a legtöbb weboldalt már meg sem tudja nézni az interneten.